Bestil Briketter nu og spar

A safe room with firewood and bestil briketterHar du lagt mærke til at vi har en ualmindelig mild november måned? Lige nu går du sikkert og fryder dig lidt over, at der ikke er det helt store behov for at varme en masse op, og dermed bruge en masse penge på varme. Men har du også tænkt lidt frem af? Vi kan være meget heldige og få en mild december og januar måned med, men meget tyder på at det godt kunne gå hen og stadig nå at blive en temmelig kold vinter. Derfor kan det for mange være en hel del penge at spare, ved at benytte sig at de milde vejr, og få bestilt nogle briketter nu her mens priserne stadig er lave. Når kulden først sætter ind, så stiger efterspørgelsen jo på brænde og briketter, og dermed også prisen.
Sidste år så vi flere eksempler på at mange af de både små og større forhandlere af brænde, faktisk løb tør da kulden var på sit højeste. Det betød også en kraftig stigning i prisen på både brænde, briketter og træpiller og dermed slut med billige briketter eller gode tilbud.
Men er der andre måder hvorpå du kan spare penge på dit brændsel? Vi ser her nærmere på et par muligheder som du har få at opnå nogle gode brænde rabatter.

Mænge rabatter

Det siger lidt sig selv, jo større mængder man køber ind, jo flere penge er der at spare. Problemet er så bare at langt de fleste, har kun plads til en eller to paller briketter, og så er besparelsen jo ikke helt så stor. Heldigvis er der nu mulighed for at få del i de rabatter, uden at skulle fylde haven med brænde. Hjemmesiden kvalibraende.dk har nemlig laceret deres nye koncept – Nabolevering, som betyder at man går sammen nogle stykker på vejen, og ligger en samlet bestilling. Hvor får så sin del leveret til døren, og man spare fragten og opnår de store mængde rabatter. F.eks. er der næsten 300 kroners forskel per palle, på at købe en palle briketter og at købe 12 paller. Det er en besparelse på næsten 4.000 kroner for en samlet ordre.

With a fireplace - making your home a safer place

Bestil i god tid

Selvom priserne lige nu, er noget lavere end hvad de vil være om en måned, så var de faktisk endnu lavere her i sommers. Igen pga. pris og efterspørgsel hænger sammen og fordi mange forhandlere gerne vil have tømt ud i deres gamle lager her i starten af sommeren. Derfor finder man ofte nogle billig briketter og masser af gode priser ved at bestille i starten af sommeren. Især med brænde kan det ofte være en god ide, da man her kan bestille mere vådt træ, som ofte er billigere, og så selv lade det tørre op sommeren over, så det er tørt og klar til vinteren. Så husk det her til næste år, og så at få bestilt dit brænde eller træbriketter allerede om sommeren, frem for at vente til sidste øjeblik som alt for mange desværre gør.

Tilmeld dig nyhedsbrevene

En anden god måde at spare penge på sit brænde og få de gode tilbud, er ved at tilmelde sig nyhedsbrevet hos de forskellige brændeforhandlere. På den måde bliver du altid informeret om hvornår der er brænde eller briketter på tilbud eller hvis der er nogle sær tilbud som man bestemt ikke bør gå glip af. Lige som med tippet om at bestille i god tid, så gælder det også her om at slå til mens tilbudet er der, og ikke vente til man står og skal bruge det.