Et mobil køkken – mobilkøkken til erhverv og private

Er du også træt af at man ofte er nød til at bestille ude fra, hvis man skal holde et større arrangement udenbys? Det er jeg da man enten betaler overpris for maden, eller at kvaliten ikke lever op til ens forventninger. Derfor var jeg også temmelig overrasket da jeg var til en større begivenhed her sidste uge, langt uden for lov og orden. Og de alligevel havde lykkes lave mad til 80 personer på stedet. Løsningen her var et mobilkøkken, som er en speciel container fra dc-supply.dk i Nørresundby ved Aalborg. De har simpelthen bygget et moderne industri køkken ind i en specielbygget container, som så nemt kan transporteres derhen hvor man har brug for den. Er det et rigtigt stort arrangement, så kan man bruge to mobilkøkken container og dermed få dobbelt så meget kapacitet.

Hele ideen bag dette koncept, er at flyttet køkkenet ud hvor det er behov for det. Hvad enten det er til en gadefest, en firma udflugt eller en indvielse af en ny byggegrund. Ofte ønsker man serverer et let måltid mad til sine gæster, eller måske en større middag, og så er det ofte at man ikke har adgang til et ordentligt køkken. Derfor er det nu blevet muligt at leje et mobil køkken til både private eller erhverv, så man har mulighed for at lave mad på stedet.

Container modul byggeri
koekkencontainerDet mobile køkken, er kun en del af hele dc supply’s modul koncept. Hele ideen bag dette er man kan udvide efter behov. F.eks. kan man tage et mobilkøkken og koble sammen med en container skurvogn, og dermed har man mulighed for både at lave mad, og overnatning. Eller også kobler man det sammen med en container pavillon, og så har man et udstillings rum eller et dansegulv, spisepladser, alt efter hvad man lige har behov for. Mange af disse er blevet udviklet via advance management software og testet på forskellige måder. Har man brug for mere plads end hvad en container kan tilbyde, så kobler man bare flere sammen, når ens arrangement så er færdig, er det nemt at fjerne det hele igen. Du lejer blot de moduler du har behov for, og de kan sammensættes på kryds of tværs. Efter min mening et ret genialt koncept.

Speciel containere
Det er efterhåndet kommet en stor stigning i efterspørgelsen for speciel containere. F.eks. er rævens hule og de nye bad i fårup sommerland, en speciel container fra dc supply. De har også lavet en mindre by til nogle mine arbejderere på grønland, hvor de forskellige containere, fungere som mobilkøkken, sovesale, opholdsrum osv. Der er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad en sådan container kan bruges til.

Det er ikke kun inden for erhverv at disse containerløsninger er blevet så populære. Også mange private vælger at leje en container til specielle behov. F.eks. et mobil køkken i forbindelse med en vejfest, eller en container pavillon til sin næste havefest. Det kan også være en skurvogns container man midlertidigt kan bo i, mens ens hjem bliver renoveret eller man i en periode har et stort antale gæster på besøg.