Et mobil køkken – mobilkøkken til erhverv og private

Er du også træt af at man ofte er nød til at bestille ude fra, hvis man skal holde et større arrangement udenbys? Det er jeg da man enten betaler overpris for maden, eller at kvaliteten ikke lever op til ens forventninger. Derfor var jeg også temmelig overrasket da jeg var til en større begivenhed her sidste uge, langt uden for lov og orden. Og de alligevel havde lykkes lave mad til 80 personer på stedet. Løsningen her var et mobilkøkken, som er en speciel container fra dc-supply.dk i Nørresundby ved Aalborg. De har simpelthen bygget et moderne industri køkken ind i en specialbygget container, som så nemt kan transporteres derhen hvor man har brug for den. Er det et rigtigt stort arrangement, så kan man bruge to mobilkøkken container og dermed få dobbelt så meget kapacitet.

Læs mere hos DC Supply A/S

Hele ideen bag dette koncept, er at flyttet køkkenet ud hvor det er behov for det. Hvad enten det er til en gadefest, en firma udflugt eller en indvielse af en ny byggegrund. Ofte ønsker man serverer et let måltid mad til sine gæster, eller måske en større middag, og så er det ofte at man ikke har adgang til et ordentligt køkken. Derfor er det nu blevet muligt at leje et mobil køkken til både private eller erhverv, så man har mulighed for at lave mad på stedet. Kombinere dette med en dygtig kok, og jeres næste firma event kan næste ikke undgå at blive en stor succes.

Container modul byggeri
køkkencontainerDet mobile køkken, er kun en del af hele DC Supply’s modul koncept. Hele ideen bag dette er man kan udvide efter behov. F.eks. kan man tage et mobilkøkken og koble sammen med en container skurvogn, og dermed har man mulighed for både at lave mad, og overnatning. Eller også kobler man det sammen med en container pavillon, og så har man et udstillings rum eller et dansegulv, spisepladser, alt efter hvad man lige har behov for. Mange af disse er blevet udviklet via avanceret management software og testet på forskellige måder. Har man brug for mere plads end hvad en container kan tilbyde, så kobler man bare flere sammen, når ens arrangement så er færdig, er det nemt at fjerne det hele igen. Du lejer blot de moduler du har behov for, og de kan sammensættes på kryds og tværs. Efter min mening et ret genialt koncept. Jeg har selv to gange tidligere haft brug for at leje et sådant containerkøkken, og begge gange løste det opgaven perfekt.

Mobil Salgsbod
Nogle vælger også at bruge et mobilkøkken som en mobil salgsbod. Et sted hvor man kan lave mad og samtidig tilbyde udeservering. F.eks. i form af en transportable burger bar eller grillbar. På den måde har man mulighed for at spare en hel del i lejeudgifter, det kræver blot man kan finde et centralt placering, hvor ens container kan blive placeret. For mange et dette en ret smart måde at hurtigt få startet en mindre forretning op via en køkkencontainer. Man kunne evt. kombinere det med en modul løsning, hvor man også benyttet en pavillon, for på den måde at kunne give sine gæster mulighed for at spise inde.

Speciel containere
Det er efterhånden kommet en stor stigning i efterspørgsel for speciel containere. F.eks. er rævens hule og de nye bad i Fårup sommerland, en speciel container fra DC Supply. De har også lavet en mindre by til nogle mine arbejdere på grønland, hvor de forskellige containere, fungere som mobilkøkken, sovesale, opholdsrum osv. Der er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad en sådan container kan bruges til.

Det er ikke kun inden for erhverv at disse containerløsninger er blevet så populære. Også mange private vælger at leje en container til specielle behov. F.eks. et mobil køkken i forbindelse med en vejfest, eller en container pavillon til sin næste havefest. Det kan også være en skurvogns container man midlertidigt kan bo i, mens ens hjem bliver renoveret eller man i en periode har et stort antal gæster på besøg. Dog er denne løsning ofte for dyr til at kunne betale sig for de fleste. Men i nogle tilfælde vil det faktisk give rigtig god mening.

For mere info om mulighederne for at leje eller købe et mobilkøkken kontakt venligst:
DC Supply A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk
Web: http://www.dc-supply.dk